Coachtraject

Een coachtraject bestaat uit verschillende onderdelen, daarom heet het ook een traject. Daarnaast is het fijn om afspraken met elkaar te maken over wat we gaat doen en hoelang dat ongeveer gaat duren. Zodat iedereen weet wat hij of zij kan verwachten. Een coachtraject is vaak kortdurend om je weer een zetje in de goede richting te geven, waarna je zelf verder kunt werken aan doelen. 

Uit eigen ervaring weet ik dat paarden goede spiegels kunnen zijn. Ze voelen feilloos aan hoe jij in je vel zit, zonder dat je ook maar iets hoeft te zeggen. Soms is het lastig om met woorden te vertellen wat ons in de weg zit, een paard kan dan heel goed laten zien waar jij op dat moment mee worstelt. Paarden kijken en voelen namelijk zonder oordeel en reageren op dat wat er op dat moment is. 

De natuur is overal om ons heen. Buiten zijn en bewegen is erg belangrijk voor ons lijf, brein en hart. Daarom blijven we tijdens de coaching ook niet alleen binnen. We kunnen ook samen naar buiten, in het naastgelegen natuurgebied de Elzen en de nieuwe Biesbos.

Aan de Kinkelenburg 108 in Dordrecht vind je de praktijk ruimte van OEKA Coaching. Het is een rustige, maar ook speelse ruimte met een eigen voordeur, deurbel en een eigen toilet ruimte. De praktijk zit in het onderhuis in een rustige wijk en heel dicht bij het natuurgebied de Elsen en de Nieuwe Biesbos. Binnen de praktijk is aan alles gedacht, hier vinden gesprekken plaats, zoals het intake gesprek, verdiepingsgesprek en de coachsessies.

Dit ben ik in beelden en woorden: Een van de kernwaarde binnen OEKA Coaching is dat jij mag zijn wie je bent en dat jij jezelf leert kennen. Antwoorden op de vragen, Wie ben ik? Waar word ik blij van? Waar ben ik goed in? Wat zijn mijn kwaliteiten? Wat vind ik belangrijk?

Helpen je bij het aangaan van uitdagingen die je tegenkomt in het leven en deze een positieve draai te geven. Daarom is deze leuke, creatieve en laagdrempelige workshop in het leven geroepen. 

Zelfbeeld versterkende ouder workshop,

De 52 redenen waarom ik jou zo leuk vind!
Soms zien we als ouders onze kinderen worstelen met een laag zelfbeeld, dit lage zelfbeeld heeft dan ook weer invloed op het zelfvertrouwen van het kind. Een soort visuele cirkel waar het kind in blijft rondcirkelen. Want als het zelfvertrouwen niet heel sterk is zal het kind ook niet echt positief over zichzelf denken.

Hoe kunt u als ouder daar nou invloed op uitoefenen of een steentje in bijdragen? Om daar achter te komen is deze leuke, creatieve en laagdrempelige workshop in het leven geroepen.