Zelfbeeld versterkende workshop

Dit ben ik in beelden en woorden.

Een van de kernwaarde binnen OEKA Coaching is dat jij mag zijn wie je bent en dat jij jezelf leert kennen. Antwoorden op de vragen,

Wie ben ik?
Waar word ik blij van?
Waar ben ik goed in?
Wat zijn mijn kwaliteiten?
Wat vind ik belangrijk?

Helpen je bij het aangaan van uitdagingen die je tegenkomt in het leven en deze een positieve draai te geven. Daarom is deze leuke, creatieve en laagdrempelige workshop in het leven geroepen. Om een begin te maken met de ontdekking van jou innerlijke ik. Waardoor je met meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld een gelukkigere versie van je zelf kunt worden. 

Je werkt zelfstandig maar wel in een klein groepje kinderen of jongeren die met het zelfde thema worstelen, aan een positief beeld over je zelf. Daarnaast ga je samen met een coach en de kinderen of jongeren gespreken aan over de positieve kanten van jou uitdaging. Hierdoor ervaar je dat jou uitdaging mooie en positieve kanten heeft en je jou kwaliteiten in kan zetten om met de uitdaging om te gaan.  

Deze workshop zal regelmatig georganiseerd worden, maar wanneer er behoefte is aan een workshop aangepast op thema of leeftijd, kan deze in overleg ook ingeplant worden.

Doel:
Op een creatieve, leuke en gezellige manier, in een klein groepje van
2 t/m 4 personen (in de praktijk) 4 t/m 8 personen (op school), aan de slag met het versterken van jou zelfbeeld.
Onder begeleiding van een coach praten we over waar jij echt blij van wordt en wat de positieve kanten van Hoogsensitiviteit zijn.
 
Na afloop ga je naar huis met een mooie collage met als thema:
Wat maakt jou nou jou!
 
Doelgroep: Samen te bepalen, 
Thema’s: Hoogbegaafdheid, Hoogsensitiviteit, Autisme.
Groepsgrote: min 2/max 4 in de praktijk, min 4/max 8 op school
Locatie: In de praktijk, op school, bij jou thuis.
Datum: in overleg 
Tijd: in overleg
 
Kosten: 15 euro per persoon

(inbegrepen: materiaal, drinken en wat lekkers)

 

Voor vragen over de mogelijkheden kunt u via het contact formulier u vragen aan mij voorleggen. Ook kunt u mij altijd bellen of via WhatsApp uw vraag stellen.