Nieuws

22-09-2023

Online coachgesprekken voor tieners

Bij OEKA Coaching hebben we gemerkt dat het soms lastig is om om hulp te vragen. 1 op 1 met iemand over je problemen praten kan heel spannend zijn. 

Daarnaast is het leven van een tiener vaak heel druk. Vaak is het al veel schipperen tussen school, huiswerk, bijbaan, stage, met vrienden afspreken, online vrienden, uitgaan, sociale media bijhouden, tijd voor je zelf vrijmaken en het aangaan van de uitdagingen die op je pad komen.

De uitdagingen/problemen die er dan nog bij kunnen komen kijken, kunnen de balans erg verstoren. Misschien wil je daar wel hulp bij, maar het past gewoonweg niet in je agenda. Afspreken met een coach vraagt vaak meer van je dan je zou willen, je moet er tijd voor vrijmaken. Een gesprek duurt al gauw een uur. Daar komt nog reistijd bij. Dus reken maar dan maar op twee uur per keer. Dat is best veel toch? 

OEKA Coaching snapt dat en heeft daarvoor het volgende bedacht: Online Coachgesprekken! 

21-09-2023

De nieuwe verlaagde prijzen staan online!
 
Waarom kiezen voor verlagen?
 
Heel simpel eigenlijk: Omdat we de diensten van OEKA Coaching graag toegankelijk willen houden.
 
De prijs verlaging is naar aanleiding van de steeds duurdere wordende uitgaven.
 
Bij OEKA Coaching willen we daar niet aan meedoen.
Het gaat bij ons niet om geld verdienen,
maar juist om jullie als persoon.
 
Lopende coach trajecten zullen hierin zeker ook meegenomen worden.

Nieuwe verlaagde prijzen

16-3-2022

Creatieve zelfontdekking in beeld en woorden.
Een van de kernwaarde binnen OEKA Coaching is dat jij mag zijn wie je bent en dat jij jezelf leert kennen.
Antwoorden op de vragen,

Wie ben ik?
Waar word ik blij van?
Waar ben ik goed in?
Wat zijn mijn kwaliteiten?
Wat vind ik belangrijk?

Helpen je bij het aangaan van uitdagingen die je tegenkomt in het leven en deze een positieve draai te geven. Daarom is deze leuke, creatieve en laagdrempelige workshop in het leven geroepen. Om een begin te maken met de ontdekking van jou innerlijke ik. Waardoor je met meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld een gelukkigere versie van je zelf kunt worden. 

26-1-2022

Je loopt tegen een uitdaging aan en zit niet zo lekker in je vel, maar je vind het spannend/moeilijk om hulp te vragen. “Zouden ze me dan niet gek vinden of zwak. Ik moet het toch wel alleen mijn uitdagingen of problemen kunnen oplossen”, “Wat zouden mijn ouders daar van vinden?,  “Als ik graag ondersteuning van een coach zou willen hebben. Het kost toch geld, wie gaat dat dan betalen”. Je kan zo tegen deze vragen en onzekerheden aanlopen dat je de stap niet durft te zetten om er over te praten.

Maar weet jij dat het eigenlijk heel sterk is om hulp te vragen?

Denk maar even met me mee:
1) Hoe vind jij het zelf om iemand te helpen?
2) Vind je het gek als iemand jou om hulp vraagt?
3) Wat vind jij van de ander als hij of zij om hulp vraagt?
4) Als je geen hulp vraagt als je het eigenlijk nodig hebt veranderd er dan iets?

En wat waren jou antwoorden?

16-1-2022

Zo knap hoe Finn zonder woorden te gebruiken mij van de week iets heel erg duidelijk maakte. Hij had het weer helemaal bij het juiste eind.

Het was donderdag avond, O ja, ik moet nog naar Finn, ik heb eigenlijk geen tijd. Ik moet nog de keuken opruimen, een was in de wasmachine doen, een facebook bericht maken voor OEKA Coaching, een Instagram post plaatsen. Er moet ook nog wat veranderd worden aan de website, ik moet nog een email beantwoorden en het brood is op.

Finn moet dan maar een vrije dag krijgen. Ik kleedde me niet eens om en ging naar hem toe. Al append liep ik de stal binnen. Finn had geen aandacht voor mij en draaide zijn kont naar mij toe.

9-1-2022

Het examenjaar is voor vele een spannend jaar. Vol met tentamens, examens, open dagen bezoeken en een keuzes maken voor een vervolg opleiding. Dat is vaak goed te doen als je lekker in je vel zit, maar als je minder lekker in je vel zit en last hebt van faalangst of kampt met een laag zelfbeeld, zie je misschien wel heel erg op tegen het examenjaar en ervaar je hierdoor wel veel stress. 

Zit jij in het examenjaar en zijn er uitdagingen op je pad gekomen waar je graag op een positieve manier aan zou willen werken? 

Speciaal voor jou heb ik een gereduceerd tarief!