“Wanneer ik een gesprek met Maruschka heb, heb ik altijd het gevoel dat ik serieus genomen wordt en er 100% naar mij geluisterd wordt. Ze hoort echt wat ik vertel en bedoel en ik voel me nooit veroordeeld. Ik voel me heel vrij om het over van alles te hebben en het voelt altijd als een heel open en comfortabel gesprek.”

– Nina, 20 –
  

“Mijn sessies met Maruschka waren voor mij echt een ontlading. Ik kon alles bij haar kwijt. Hoewel we niet echt toekwamen aan een oplossing voor het probleem waar ik voor kwam, kon ik toch goed met haar praten en kwamen we misschien wel meer onderliggende dingen tegen die de oorzaak konden zijn voor mijn probleem. Dit maakt me meer bewust van mezelf en zorgde ervoor dat ik andere problemen waar ik me onbewust aan ergerde kon oplossen. Al met al zorgde onze gesprekken ervoor dat ik rustiger kon worden en alles weer op een rijtje had.”

-Esmee 17-

“Mijn zelfvertrouwen is door Finn een stuk beter geworden. Ik had echt een band met hem. Samen met Maruschka heeft hij mij geleerd meer de baas te zijn over wat ik wil, hoe ik met dingen om moet gaan en dat ik fouten mag maken en daarvan kan leren”

-Sanne 13- 

“Maruschka is rustig en geduldig en speelt op een positieve manier in op de onzekerheden van het kind. Ze geeft vertrouwen en kijkt naar wat het kind nodig heeft”

-Moeder van S- 

Als je een ervaring achter wilt laten
Je kunt dan het contact formulier invullen met als onderwerp: Ervaringen
Maruschka zal dan je ervaring plaatsen op de site