Online coachgesprekken voor tieners.

Online coachgesprekken op de plek waar jij je fijn en veilig voelt.

Bij OEKA Coaching hebben we gemerkt dat het soms lastig is om om hulp te vragen. 1 op 1 met iemand over je problemen praten kan heel spannend zijn. 

Daarnaast is het leven van een tiener vaak heel druk. Vaak is het al veel schipperen tussen school, huiswerk, bijbaan, stage, met vrienden afspreken, online vrienden, uitgaan, sociale media bijhouden, tijd voor je zelf vrijmaken en het aangaan van de uitdagingen die op je pad komen.

De uitdagingen/problemen die er dan nog bij kunnen komen kijken, kunnen de balans erg verstoren. Misschien wil je daar wel hulp bij, maar het past gewoonweg niet in je agenda. Afspreken met een coach vraagt vaak meer van je dan je zou willen, je moet er tijd voor vrijmaken. Een gesprek duurt al gauw een uur. Daar komt nog reistijd bij. Dus reken maar dan maar op twee uur per keer. Dat is best veel toch? 

OEKA Coaching snapt dat en heeft daarvoor het volgende bedacht: Online Coachgesprekken! 

Hiermee besparen we reistijd, kan het vanuit elke gewenste plek plaatsvinden. Je hebt alleen een laptop (met camera)  /tablet/telefoon/pc nodig en een plekje waar jij je fijn en veilig voelt. 

Voor de rest werkt het ongeveer hetzelfde als de reguliere coachtrajecten in de praktijk van OEKA Coaching.  

Online coach gesprekken zijn wel een beetje anders dan de 1 op 1 gespreken in de praktijk. In de praktijk hebben we veel mogelijkheden om creatief en actief bezig te zijn. Maar ook online kunnen we veel bereiken, zeker met een beetje voorbereiding. Aan het einde van een online coachsessie spreken we af waar we de volgende keer aan werken en welke spulletjes je bij de hand moet hebben, zodat we daar mee aan de slag kunnen.

Soms zullen we er samen voor kiezen om elkaar toch in de praktijk te zien of samen een wandeling te gaan maken. 

Wil je weten wat OEKA Coaching voor jou kan betekenen?
klik dan op onderstaande knoppen.
Of neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of het contactformulier 

Op zoek naar wat bij jou past.