Uitleg voor ouders

  • Wanneer u contact met mij opneemt, maken we in een kort telefoon gesprek kennis met elkaar. U vertelt in het kort waar u of uw kind tegen aanloopt en/of welke uitdagingen er op jullie pad liggen. Aan het eind van dit gesprek nemen we samen de beslissing of u bij mij op het juiste adres bent. Als dat het geval is maken we een afspraak voor een intakegesprek.
Lees de volgende stappen op de volledige pagina 
  • Wanneer jou papa of mama contact met mij opneemt gaan we eigenlijk al gelijk een beetje van start, aan de telefoon maken we kennis met elkaar, vertellen je ouders in het kort waar je tegen aanloopt, welke uitdagingen er op jou pad liggen. Aan het eind van dit korte gesprek maken we samen een besluit of ik jou kan gaan helpen. Als dat zo is maken we een afspraak voor een intakegesprek.
Lees de volgende stappen op de volledige pagina
  • Wanneer je (samen met je ouders) contact met mij opneemt, gaan we eigenlijk al gelijk een beetje van start. In een kort telefoon gesprek maken we kennis met elkaar en vertel je in het kort waar je tegen aanloopt, welke uitdagingen er op jou pad liggen. Aan het eind van dit gesprek nemen we samen de beslissing of je bij mij op het juiste adres bent. Als dat het geval is maken we een afspraak voor een intakegesprek.
Lees de volgende stappen op de volledige pagina